AKTUELNO

Spremna čeka njegov ulazak.

Subota veče je rezervisano za oštra pitanja novinara. Oni ni ove večeri neće štedeti zadrugare postavljajući im pitanja koja će razrešiti sve nedoumice koje javnost ima.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo pitanje je bilo upućeno Luni Đogani koje se odnosilo na njenu potencijalnu reakciju kada bi njen bivši dečko Slobodan Radanović ušao u ''Zadrugu 2''.

Ja bih ga dočekala kao domaćina u kući, našla bih mu krevet. Pitala bih ga šta radi - rekla je Luna, pa je nastavila:
Iskreno da vam kažem, napolju mi nije bilo teško, ali kad sam ušla na ovu kapiju, nije mi svejedno. Bilo bi mi teško, ali i drago. Nije mi želja da on uđe, nisam ja došla ovde da njega čekam. Kada bi ušao dočekala bih ga lepo, možda bi mi bilo lakse. Nisam se još uklopila 100%, ne mogu još uvek neke ljude da prihvatim, mislim da mi je sve lakše i lakše - odgovorila je Luna, pa je odgovorila kome ne bi prijalo da pevač uđe:

Foto: TvPink Printscreen

Možda Nadežda, mada mislim da bi mu ja postavila baš dosta pitanja. Pitala bi ga kako ga nije sramota što se tako ponaša. Jurila bih ga dok mi ne odgovori na ta pitanja. Na njega pomislim na svakih 5 minuta. Nažalost, i dalje je u mom srcu, ja se toga ne stidim kao on - rekla je  Luna dok se Nadežda pravila kao da ne poznaje Radanovića, pa je nastavila:
Ne želim ništa od njega, tražim samo poštovanje prema meni kao osobi koju je voleo i kleo se. Hoću da kaže da me je voleo, a ne da priča kao da sam komšinica sa petog sprata - tužno je rekla Luna.
Trenutno sam jako razočarana u muški rod - kratko je odgovorila na dodatno pitanje da li očekuje da se zaljubi u skorije vreme.

Foto: TvPink Printscreen

Nije mi jasno, odjednom je prestao da mi prilazi, od kako se zbližio sa Natašom Moskvom, nema veze - iskreno je odgovorila Luna na pitanje novinara o svom odnosu sa Lazarom Jeremićem.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'