AKTUELNO

Nikada ne bi pisao ovakve stvari!

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile poruke koje su navodno razmenili Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar, gde pobednica prve sezone "Zadruge" navodno poručuje bivšem suprugu da podržava svoju nekadašnju devojku Lunu Đogani, a pevač joj govori da neće da se svađa zbog blogerke. Takođe, osim Lune, spominju se i poslovni saradnici ovog bivšeg zadrugara.

Foto: Pink.rs

Za portal Pink.rs nakon ove situacije oglasio se Slobodan Radanović i demantovao sve ono što je osvanulo na internetu govoreći da je fotografija navodne prepiske njega i Kije - montirana.

PROČITAJTE: STANIJI ĆE PASTI MRAK NA OČI! Vladimir pre ZADRUGE bio u vezi sa ovom učesnicom, sve pokušali da zataškaju! (FOTO)

U javnosti su se pojavile navodne poruke između mene i moje bivše supruge koje su ništa drugo do montaža. Nije mi jasno kako nekome mogu da padnu ovakve stvari na pamet? Nikada ne bih napisao takve stvari. Ružno je i da se u priču uvlače ljudi koji nemaju nikakve veze sa rijalitijem, već su moji poslovni partneri. Zaista sam zgrožen i razmišljam o tužbi - rekao je Sloba za Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: ŠOK! Nevenin otac tvrdi da je njegova ćerka IZMISLILA DA JE IZGUBILA GAĆEŠINU BEBU, a evo i zbog čega! (FOTO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'