AKTUELNO

Lepa teniserka ponovo je podstakla glasine da je u drugom stanju.

Ana Ivanović je na Fejsbuku je najavila da ima vesti za svoje prijatelje i saradnike, kao i to da će sutra otkriti o čemu se radi. Na društvenim mrežama počela su nagađanja oko toga o kakvim se novostima radi, a među kometarima preovladavaju oni u kojima se sumnja da je Ana u drugom stanju.

Dragi moji prijatelji i saradnici. Nešto želim da podelim sa vama. Budite na mojoj Fejsbuk stranici sutra u 18 časova i gledamo se u lajv videu. Vidimo se sutra - napisala je Ana u svojoj objavi na Fejsbuku.

Foto: Tanjug AP

Podsetimo, Ana je nedavno boravila u Beogradu, gde je proslavila Nikoljdan u krugu svoje porodice, a potom se vratila u Englesku gde je proslavila Božić sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom.

Mislim da je majčinstvo predivna stvar, ali da za to treba biti spreman. Deca zahtevaju pažnju. Jednog dana ću i ja biti spremna za to - izjavila je Ana nedavno.

Podsetimo, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su se venčali ovog jula u Veneciji a svadbenoj ceremoniji je prisustvovao uzak krug prijatelja i porodice. Da li je odlučila da se ostvari u ulozi majke, ili je reč o nekim drugim novostima, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Ana Ivanović

#Teniserka

'