Ojdanić je za čitaoce portala Pink.rs otvorio kapiju svog imanja koje se nalazi nedaleko od Beograda.
Andrija Era Ojdanić nas je dočekao u svom motelu na Ibarskoj magistrali. Nakon što smo popili kafu sa domaćinom i videli brojne nagrade koje je dobio tokom karijere, uputili smo se ka njegovom imanju u selu Leskovac Kolubarski. U toku putovanja ka njegovom imanju Era nam je objasnio da mu prija život na selu jer tamo ima svoj mir.
Ja sam navikao na život na selu. Moje imanje je veliko i tu uvek ima nekog posla, nikad mi nije dosadno - rekao je Era za Pink.rs.
Društvo nam je pravio i Erin unuk Andrija koji je priznao da uživa da provodi vreme sa dedom i pomaže mu u svemu oko kuće.
Kako su u toku pripreme za novogodišnju noć, Era je objasnio da se u njegovom restoranu priprema domaća hrana, a mi smo na njegovo imanje stigli baš u trenutku kada su klali svinje.
Kod nas je sve domaće, zdravo. Imamo svinje, koze, guske, kokoške. Posebno sam ponosan na slaninu i suvo meso koje dolazi iz moje pušnice. To je sve preukusno, možete da probate kasnije - rekao nam je domaćin.
Ojdanić nam je objasnio da ima veliku pomoć oko domaćinstva i da njegova dva majstora, kako ih on zove, znaju i bolje od njega kako i šta treba da se radi.
Nakon što smo obišli sve u dvorištu, zavirili smo u njegov dom. Ono što smo prvo primetili kada smo ušli jeste cveće na kom bi Eri mogle da pozavide mnoge domaćice.
Uspeva mi cveće, moram da se pohvalim. A ja volim cveće – rekao nam je pevač i zalio više od petnaest saksija koje se nalaze na samom ulazu u kuću.
Ja sve znam da radim po kući. Trudim se da održavam lepo i da sve bude čisto. Znam i da kuvam, a pasulj sa rebrima kakav spremam - prste da poližeš – otkrio je je Era.
- Sve znam da radim, kuvam i spremam, ali moram da priznam da najviše mrzim da peglam. Ja volim tu neku sportsku elegaciju, a kad moram da opeglam košulju za nastup, to mi je baš mrsko – priznao je popularni pevač.
Domaćinu smo se zahvalili na gostoprimstvu i rastali se uz obećanje da ćemo doći da probamo taj pasulj sa rebrima i ocenimo da li je zaista tako ukusan.
Autor: J. Vučić