AKTUELNO

Spremna je za nove poduhvate.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac, prošla je kroz težak životni period, kada je optužila svog supruga Luku Lazukića da je na nju fizički nasrnuo i to samo mesec dana nakon što je rodila njihovu zajedničku ćerku, Katju.

Bekvalčeva je od tada u sudskom sporu sa Lukom, a on ćerkicu viđa samo u prostorijama centra za socijalni rad.

Posle ovog bolnog razdoblja, Nataša se posvetila svojoj muzičkoj karijeri, te je počela sa snimanjem spota za svoju novu pesmu "Mala plava".

Jedva čekam 25. septembar, da vidim kako će publika odreagovati na ono što sam dugo spremala. Moja drugarica koja je pisala tekst, Bojana, bila je vrlo inspirisana. Provele smo i neki period zajedno, tako da je Bojana i te kako bila inspirisana mojim životom. Nisam zaplakala kada sam pročitala reči, jer sam ja svoje isplakala, više ne plačem (smeh). Moram da priznam da sam se naježila kada sam je čula, to mi se dugo nije desilo. Znala sam da je to to i da moram da je snimim - rekla je Bekvalčeva.

Pevačica je krenula dalje posle problema sa kojima se suočila, a kako naglašava, u toku muzičke pauze, shvatila je koliko ustvari voli svoj posao.

PROČITAJTE JOŠ: NJEN DEKOLTE OSTAVIO JE SVE BEZ DAHA: Pevačica jedva obuzdala BUJNE GRUDI! (FOTO)

Za ovaj period koji je iza mene, kada nisam radila, mnogo više sam počela da poštujem svoj posao i shvatila sam da ne bih mogla da živim bez muzike. Nemam mnogo vremena da se osvrćem na prošlost, na pogrešne izbore i loše ljude. Imam dvoje dece u različitim uzrastima, koja zahtevaju moju punu pažnju i posao koji obožavam, tako da sam se fokusirala na ćerke i karijeru. Uživam u svemu što mi se trenutno dešava - istakla je Nataša.

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'