AKTUELNO

Definitivno je zaboravio na svoje bivše!

Pinkova zvezda i bivši učesnik najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' Slobodan Radanović u emisiji "Amidži šou" nagovestio je da je zaljubljen pa je pored toga što ga Luna i Kija non stop pominju, ponovo njegov ljubavni život u prvom planu.

Međutim, Sloba u emisiji nije otkrio u koga je tačno zaljubljen, ali je zato na svom profilu na Instagramu ostavio jednu poruku kojom je priznao da je možda konačno za sebe našao idealnu partnerku.

- Takva si ko da svaki deo tebe sam sam birao - napisao je pevač, a to su inače stihovi iz pesme "O tebi" Ničim izazvanog.

Kao što je već dobro poznato Luna ne prestaje da ga doziva u rijalitiju, a on iako je bio na korak od ulaska nije se našao u Beloj kući. Ona se svaki put kada je žurka nada da će se pevač pojaviti kako bi ih animirao, ali izgled da Sloba ne želi sa Lunom nikakav kontakt iako je rekao da joj je pre ulaska u "Zadrugu" davao savete i da su se čuli.

Foto: Printscreen Instagram

Sa druge strane, njegova bivša supruga, sa kojom uskoro ima zajednički nastup, Kristina Kija Kockar otputovala je na Sejšele, pa se možda baš zato ovaj pevač odlučio da kaže neke stvari koje do sada nije želeo da otkriva.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'