AKTUELNO

Šta je pravi razlog?

Nataša Bekvalac iza sebe ima veoma težak period. Od trenutka kada je Luka Lazukić navodno nasrnuo na nju, ona je podnela papire za razvod braka, a ćerkica Katja koju su dobili u braku, IT stručnjak je mogao da viđa svake srede u isto vreme, i to na pola sata.

Foto: Pink.rs

Naime, prema odluci koju je doneo Centar za socijalni rad Luka je svake srede dolazio na isto mesto kako bi mogao da vidi svoju mezimicu koju je Nataša dovodila u pratinji dadilje.

Otkako su se razveli, ovo je drugi put da Luka nije mogao da vidi Katju. Prvi put se to desilo kada je pevačica svoje ćerke Hanu i Katju odvela na odmor, a sada je Lazukić kao razlog naveo da dete ne može da vidi zato što ima poslovne obaveze.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Printscreen Instagram

Kako prenose domaći mediji, izvor iz Centra za socijalni rad, izjavio je da je Luka dva dana ranije javio da se neće pojaviti ove srede zbog obaveza koje ima, te da tako neće videti ni svoju ćerku.

Pročitajte još: GORI OD BESA! Miljanin otac PROGOVORIO O SVAĐI ŽENE I ĆERKE, PA SE USTREMIO NA LEPOG MIĆU! Siniša Kulić ZAPRETIO pevaču: OSVETIĆU MU SE ZA ONO ŠTO JE URADIO! (FOTO)

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Da podsetimo, u ponedeljak je u Prvom osnovnom sudu završeno ročište na kome je Nataša Bekvalac saslušana u svojstvu svedoka, povodom tužbe koja je protiv Luke Lazukića podignuta zbog porodičnog nasilja.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'