AKTUELNO

I nju je ova vest veoma pogodila.

Vest da je bivšoj učesnici rijalitija ''Zadruga'' Ani Korać preminuo otac Mićko od posledica infarkta veoma je potresla njene prijatelje i bivše cimere iz Bele kuće. Među njima je Kristina Kija Kockar, sa kojom se Ana veoma zbližila tokom rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Kija joj je među prvima pružila podršku i putem društvene mreže, a sada je za Pink.rs istakla koliko joj je teško zbog agonije kroz koju prolazi njena prijateljica, pa otkrila da se ipak neće pojaviti na sahrani.

PROČITAJTE JOŠ: JA SAM IZGUBILA SVE: Milan Milošević otkrio sadržaj POTRESNE PORUKE kojom mu je Ana Korać javila da joj je PREMINUO OTAC!

Foto: RTV Pink

- Jutros mi je Ana poslala u šest sati poruku, javila šta se desilo i odmah sam je pozvala. Čula sam se, naravno, sa njom... Nažalost, ja neću biti u mogućnosti da dođem na sahranu, ali čule smo se i poslala sam njenoj majci poruku. I malopre smo se čule, non-stop smo u kontaktu. Ne mogu ni da zamislim kako se oseća... Samo da ona bude okej, njena porodica... Šta god da treba - ja sam tu za njih i ona to zna.... Iako, nažalost, neću biti tu na sahrani, ali s njom sam stalno u kontaktu - rekla je Kija za Pink.rs.

Autor: D. T.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'