AKTUELNO

Ona je pravi primer da nakon kiše dođe sunce.

Popularna pevačica Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, pravi je dokaz da čovek može biti srećan nakon bolnih životnih trenutaka. Simpatična pevačica koja je miljenica svojih kolega, nije izgubila volju za boljim sutra ni kad joj je bilo najteže.

O svojim problemima i gubicima, Slađa je retko kad govorila, ali kad bi informacije da joj je loše procurele u javnost, potvrđivala je bez mnogo detaljisanja. Ona je danas u četvrtoj deceniji života presrećna i ima život kakav je sanjala.

Lepa pevačica je u skladnom braku sa ekonomistom Zoranom Dragašom, a njihovu ljubav krunisala je njihova mezimica Mila, koja je na svet došla u junu ove godine.

Pre nego što je rodila Milu, supružnici su dva puta gubili bebe. Naime, pevačica je u ranoj trudnoći dva puta pobacila . Posle prvog pobačaja bila je u agoniji, ali njeni najbliži su uspeli da je izvuku. Strašne misli su je opsedale, pa je pomišljala da sebi čak i život oduzme.

Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: „Sada ću da se obesim i doviđenja. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete - izjavila je tada pevačica u potresnoj ispovesti, jedinoj datoj u to vreme

Nakon godinu dana, Slađa je doživela novi poraz i opet izgubila bebu. Malo je poznato da je Slađa 2013. godine okončala prvi brak posle neuspešnih pokušaja da izgladi odnose sa tadašnjim suprugom. Ipak, o neuspelom braku nije želela da govori javno.

Niti sam se hvalila kada sam se udala, niti sada želim da ispredam priču o svojoj rastavi braka. Sva moja privatnost je samo moja lična stvar i ne bi trebala biti interesantna bilo kome, osim mene i onih koji se tiče - rekla je tada pevačica.

Pink.rs

#Slađa Allegro

'