AKTUELNO

Za ovo niko nije znao.

U toku noći zadrugari su imali žestoke sukobe, a najteže je onima koji su zajedno sa svojim partnerima postali učesnici najgledanijeg rijalitija.

Kako je Bane Čolak ušao sa svojom devojkom Zerinom Hećo, on postaje sve emotivniji kada neko pokuša da se sukobi sa njom. Tako je sa Marijanom Zonjić imala žestoku raspravu, pa je on odlučio da otkrije nešto što niko nije znao.

Foto: Rijaliti Zadruga

Naime, on je priznao da je bio u prisnijim odnosima sa Zonjićkom, a onda ispričao nešto što je sve prisutne šokiralo.

Ja sam njoj rekao da ne pominje neka imena koja ne treba, da ne bih ja spomenuo, a samo će njoj da bude loše jer ja imam slike njene i prepiske od jednog gospodina sa kim je ona bila dobra. A samo zbog njega sam završio to i ružno je zato što je rekla: Ja znam o Zerini neke stvari. Ja imam sve slike i sve sam spremio da se pusti to čim bude krenula da me napada. On je slikao kad je ona radila te neke stvari i slao meni, a ja sam tad sa njom bio u intimnim odnosima Ja imam te slike i tačno se vidi da je ona. Ja sam Gagija spomenuo, jer on to jedino može da potvrdi. Bio je jedini svedok i tih 3-4 dana je bio sa mnom u studiju - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari nisu znali šta da mu odgovore na se ovo, a da li su njegove tvrdnje tačne, preostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Marijana Zonjić

'