AKTUELNO

Ljubavni trougao i dalje fascinira javnost.

Mladi pevač Slobodan Radanović izdvojio se u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", osim po priči sa Lunom Đogani, s kojom je prevario suprugu Kristinu Kockar, i kao izuzetan vokal, pa sada puni klubove širom regiona.

Iako je druga sezona najgledanijeg rijalitiaj u regionu počela pre skoro dve nedelje, javnost i dalje zanima priča o ovom trouglu.

Foto: Instagram

Prašina se podigla ponovo kada je Luna, koja je opet ušla u rijaliti, odlučila da obuče majicu svog bivšeg dečka koju je on često nosio u "Zadruzi".

Odmah posle nje to je uradila i Kija, koja se fotografisala u njegovoj majici, zbog čega su društvene mreže planule.

Sloba je posle toga izjavio da im ništa nije poklonio, nego da su same uzele i zadržale njegove majice, ali da on nema problem s tim.

Foto: Instagram

Sada je Radanović za portal Pink.rs otkrio da li i on čuva nešto kao uspomenu na svoju bivšu suprugu i bivšu devojku.

- Ne čuvam ništa, nemam ništa njihovo. Kristini sam sve njene stvari dao da donese sa sobom, a ni od Lune nemam ništa - bio je kratak pevač.

On se osvrnuo i na razvod od Kristine Kockar i objasnio da joj nije sve gotovo i da je ostao još samo jedan korak.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Mina je OPTUŽILA DOROTEU DA JE BILA U VEZI SA OŽENJENIM MUŠKARCEM, a evo šta Ivana Vrbaški ima da kaže o njemu! (FOTO)

- Mi smo pravno razvedeni, ja sam slobodan, ona je slobodna, ostalo je još samo da se razvedemo u crkvi. To još ne znamo kad ćemo, treba da se uskladimo i dogovorimo - rekao nam je Sloba, objasnivši da još ništa u vezi sa njegovom zajedničkom turnejom sa Kijom po Americi nije dogovoreno.

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'