AKTUELNO

Majka jedne od najzapaženijih zadrugarki prati budno sva dešavanja u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Mina Vrbaški jedna je od učesnica "Zadruge 2" koje su privukle najveću pažnju javnosti samim svojim ulaskom, aa ond ai odnosima sa drugim učesnicima najgledanijeg rijalitija u regionu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je tamo posle nekoliko dana ušla u vezu sa Jovicom Putnikovićem, iako je imala dečka Igora Terzića napolju, ali se veća fama podigla oko njene svađe sa Doroteom Jovanović, koja je počela da se raspravlja sa njom, pa je Mina odlučila da iznese neke stvari koje zna.

Foto: Rijaliti Zadruga

Naime, Mina je prizvala Doroteu zbog toga što osuđuje Lunu Đogani jer je ušla u vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, a i ona je bila sa muškarcem koji je u braku. Jovanovićeva je to negirala, tvrdeći da se radi o muškarcu koji je razveden, a ne o oženjenom čoveku, pa smo, kako bsimo proverili o čemu se radi, stupili u kontakt sa Mininom majkom Ivanom, koja je bila prilično uzdržana.

- Da, gledala sam tu svađu. Mina tvrdi, ali ja nisam tamo, pa ne mogu da komentarišem ko je taj čovek. To su opet neke stvari koje nisu u vezi sa Zadrugom, ti ljudi nisu unutra, tako da nije moje da komentarišem - rekla je ona za Pink.rs i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OBEZBEĐENJE IH JEDVA RAZDVOJILO: Bane fizički nasrnuo na Boru, a za sve je KRIVA ONA! (VIDEO)

- Ne želim da komentarišem te njihove rasprave, niti da uvlačim bilo koga. Da sam ja tamo, bila bi druga priča, a sad nisam neko ko bi mogao da vodi polemiku o tome -

Autor: V. T.

#Dorotea Jovanović

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

'