AKTUELNO

Ne kriju sreću!

Jedan od naših najboljih košarkaša, Miloš Teodosić, i njegova supruga, glumica Jelisaveta Orašanin, venčali su se 27. juna prošle godine, nakon samo nekoliko meseci zabavljanja, što je iznenadilo njima bliske ljude. Ipak, očigledno je da njihova ljubav cveta iz dana u dan, a uskoro će se ostvariti i u ulozi roditelja.

Foto: Tanjug/PrintscreenYoutube

Naime, iako njih dvoje još nisu zvanično potvrdili, Jelisaveta je u petom mesecu trudnoće, a srećni par će dobiti devojčicu. Tim povodom, portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Miloševom bakom, Božidarkom, kako bismo saznali da li se košarkaš i njegova porodica raduju prinovi.

On je sada najsrećniji! Uvek je govorio da želi da ima petoro dece i sad je ta želja i počela da mu se ostvaruje. Sigurno će imati veliku porodicu - rekla je Božidarka za portal Pink.rs, ali dalje nije želela da komentariše događaje iz života svog unuka.

S obzirom na to da je Jelisaveta trenutno u petom mesecu trudnoće, njihova devojčica bi trebalo da dođe na svet već početkom sledeće godine, a kako glumica sada izgleda možete pogledati OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Božidarka Trifunović

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

'