AKTUELNO

On više neće uživati na luksuznom imanju Imaginarijuma.

Nominovani takmičari proveli su dva dana u izolaciji i pod velikom tenzijom dočekali noć kada će publika doneti odluku ko će od njih dvojice zvanično i zauvek napustiti luksuzno imanje.

Mirko Gavrić i Dean Stejin imali su dovoljno vremena da porazgovaraju o svemu što ih je zadesilo u Beloj kući, ali niko od njih nije priželjkivao da napusti takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić posetio je sve zadrugare i obavestio ih da je vreme za igricu koja pobedniku obezbeđuje dupliranje glasova i samim tim šansu da nastavi svoj boravak u "Zadruzi 2".

Igra koju je ove večeri Veliki Šef pripremio za nominovane zadruge se sastojala od ubacivanja aviončića kroz krug. Borba je do samog kraja bila neizvesna, ali je Mirko u igrici pobedio i njemu su duplirani glasovi gledaoca.

Publika je sms glasovima donela svoju odluku, a došlo je i vreme da ih Ognjen obavesti ko će se od njih dvojice još večeras pozdraviti sa svima. Jedan od njih imao je 90% glasova, dok je drugi sa samo 10% izbačen iz 'Zadruge 2.

Foto: TvPink Printscreen

Dean Stejin se pozdravio sa svojim cimerima i uputio ka studiju, u kojem će pred milionskim auditorijumom ispričati svoje utiske posle učešća u najpopularnijem rijalitiju u regionu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić /I. Radulović

#Dean Stejin

#Mirko Gavrić

'