AKTUELNO

Teško joj je da se navikne na promenu.

Pobednica prve sezone "Zadruge", Kristina Kockar, gostovala je u današnjoj epizodi emisije "Kontravizija" kod Lava Pajkića, u kojoj je, između ostalog, pričala i o svojoj novoj pesmi koja nosi naziv "Potpis".

- Ja sam tu pesmu čula i pre nego što sam čula "Ne vraćam se na staro" i znala sam da mora biti moja. Pronašla sam se u njoj i mislim da većina žena se pronalazi u njoj - rekla je Kija i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Insipracija za spot bila je da pokažemo da mi žene se borimo do zadnjeg atoma za ljubav, ali da ostajemo čvrsto na zemlji.

Kako se pričalo da je ova pesma posvećena njenom bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću, voditelj ju je pitao i za to.

- Jeste, nije donekle posvećena, nego jeste. Ja sam to njemu rekla, da zaokružimo tu priču i tu se završava - 6. septembra je počelo, 6. septembra je objavljena pesma i završilo se - objasnila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle toga ona je priznala da joj je i dalje teško da počne Slobu da zove bivšim mužem, iako je prošlo više od mesec dana otkad su potpisali papire za razvod.

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGA 2 JU JE OSTAVILA BEZ DAHA! Kristina Kockar fascinirana Imaginarijumom, a učesnicima koji je pominju tamo ZAČEPILA JE USTA SA NEKOLIKO REČI!

- Čak i dan danas govorim moj muž, ne mogu da se odviknem, trudim se da govorim bivši - izjavila je ona.

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'