AKTUELNO

Majka Davida Dragojevića brine o njoj!

Aleksandra Subotić i David Dragojević postali su pre 10 dana stanari impresivnog Imaginarijuma, "Zadruge 2", i već su svojim postupcima privukli veliku pažnju.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Aleksandra u rijalitiju, brigu o njenoj ćerki Magdaleni vodi Davidova majka Biljana, koja je veoma brižna prema njoj i trudi se da ona ne oseti nedostatak majke. Pored Biljane, tu je i Aleksandrin otac, Karađorđe, kod kog devojčica uglavnom boravi vikendom, a kako on drži školu jahanja, Magdalena je stalno sa konjima u čemu veoma uživa.

Foto: Pink.rs

Ipak, Magdaleni jako nedostaju majka i David, koji je sa njom ostvario odličan odnos, te stalno pita za njih a Biljana se trudi da joj olakša koliko god je to u mogućnosti.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Aleksandra Subotić ostala je trudna sa Aleksandrom Čabarkapom, tadašnjim dečkom njene majke Ljube Pantović koja je u to vreme bila u rijalitiju "Farmi". Kako je Biljana izjavila u emisiji "Premijera - Vikend specijal", Ljuba ne pita za unuku i ne zove a ona joj ne bi ni dozvolila da vidi malu Magdalenu bez Aleksandrine dozvole.

Autor: N. Vujičić/ N. Vujčić

#Aleksandra Subotić

#Rijaliti Zadruga

#ćerka

'