AKTUELNO

Gledaoce većeras od 21 čas na TV Pink očekuje 27. epizoda koja nosi naziv "Bićeš tata Despote".

Drugi ciklus vikend-serije "Šifra Despot", posle kraće letnje pauze počije sa emitovanjem ovog vikenda u 21 čas na TV Pink. Gledaoce večeras očekuje 27. epizoda koja nosi naziv "Bićeš tata Despote".

Foto: Pink.rs

Osim glavne postavke koju čine Đorđe Marković, Tamara Krcunović, Branka Šelić i Rale Milenković, u 27. epizodi videćete i likove koje ste zavoleli u prvom ciklusu - Radoša Bajića kao Jova Agbabu, Oglu Odanović u ulozi strine Agbabice, Lidiju Vukićević kao Slađu cvećarku, Branislava Lečića kao Lazara, Marijanu Mićić kao Žanu, Ljiljanu Stjepanović kao baka Savku i Ivana Đorđevića kao tužioca Trifunovića. Međutim, u život Despota Despotovića ući će još jedan lik - otac Đorđe, kog tumači Ivan Vučković.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U prethodnoj epizodi situacija oko Despota se iskomplikovala. Prvo je stigao plavi koverat - poziv za tužilaštvo. Saznali smo da komšinica Savka neće uskoro izaći iz bolnice. Sa druge strane, Agbabica je zatekla Jova Agbabu i Slađu cvećarku u kafiću na periferiji grada i odlučila da im se najokrutnije osveti. A Milena je počela da oseća mučnine i vrtoglavice.

Kao epilog svega toga, Života dolazi po ko zna koji put u kancelariju tužioca Trifunovića da pita šta se stavlja na teret njegovom sinu Despotu i saznaje da slučaj ima veze sa njegovom sumnjivom saradnjom sa prevarantom Ćirom.

Foto: Pink.rs

Besna Agbabica izbacuje Agbabu iz kuće zbog petljanja sa Slađom cvećarkom. Za to vreme, usred razgovara sa novim klijentom, sveštenikom Đorđem, Despot dobija hitan poziv sa odeljenja ginekologije gde je njegova Milena smeštena nakon što joj je pozlilo. Odlazi odmah tamo i zatiče majku Rumenku i kumu Žanu dok čekaju rezultate.

Foto: Pink.rs

Hoće li vesti koje dobija biti radosne ili ne, saznaćete u 27. epizodi vikend-serije "Šifra Despot", koja je na programu TV Pink večeras od 21 čas.

Autor: Pink.rs

#Šifra Despot

'