AKTUELNO

Ljuta borba im predstoji.

I ove subote, kao što ste već navikli, u rijaliti programu koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", održane su nominacije.

Foto: TvPink Printscreen

Po odluci Olje Bajrami, potrčci ove nedelje su bili Mirko Gavrić i Aleksa Savić, koji su poslednjih sedam dana proveli u izolaciji.

Njihovi cimeri su večeras odlučili koga od njih dvojice žele da održe u šou programu, a ko ulazi u trku za izbacivanje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U toku nominacija nastala je manja svađa između Lepog Miće i Miljane Kulić, jer joj je Mića zamerio što je sačuvala Mirka. Pevač je naveo da su se Gavrić i Miljana svađali i prepucavali pre rijalitija, a sada se navodno vole, što je za njega nedopustivo.

Foto: TvPink Printscreen

Ostatak emisije je protekao mirno, a pre nego što je vođa, Olja, glasala rezultat je bio 23:22 da Aleksa ide u izolaciju. Pevačice ja odlučila da nominovan bude Mirko, koji će se već sutra boriti za opstanak u "Zadruzi".

Veliki pozdrav mojoj porodici, supruzi. Hvala ljudima koji su me sačuvali, jer nisu mogli protiv sebe, ali hvala i ljudima koji su me poslušali i sačuvali Aleksu. On je divan dečko koji ima mnogo toga još da pokaže. Ja nikome ništa ne zameram, ovo je jedna velika igra - rekao je Mirko kao prvi nominovani.

PROČITAJTE JOŠ: TI SI JEDNOM NOGOM U GROBU: ZORICA SE ZALETELA NA SNEŽANU, obezbeđenje odmah uletelo u spavaću sobu! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen Amidžić je rekao Dorotei Jovanović da se obrati svim zadrugarima jer je to tražila danas u toku dana.

Rebeka i ja ćemo da se služimo hranom iz fižidera jer su nama sve pokrali. Malo ljudi ovde zaslužuje naše lepo ponašanje - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je stiglo i obaveštenje u kom je bilo ispisano ime drugog nominovanog, onog koji je imao najmanje glasova publike. Za opstanak u "Zadruzi" sa Mirkom Gavrićem boriće se već sutra Dean Stejin.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je sve igra, sve nas ovo čeka. Ljubavi izgleda da ćemo se videti pre vremena tako da čekaj me - rekao je Dean.

Kompletne nominacije pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga - Nominacije

'