AKTUELNO

Samo u jednom slučaju opravdava to.

U jučerašnjem izdanju emisije "Magazin In" gosti Sanje Marinković pričali su, između ostalog, o iskorišćavanju žena na svim poljima, o čemu je svoj stav iznela i jedna od najvećih zvezda na našim prostorima, Dragana Mirković.

- Ja nikad nisam osetila da me neko iskorišćava, ali u braku sam vrlo kompromisna osoba. Mislim da je to neophodno - objasnila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja ju je zatim pitala da li se ona i njen suprug Toni Bijelić drže podele poslova na muške i ženske, pa je Dragana iznela čvrst stav.

- Ne bih volela da je moj muž u kuhinji, a da ja nisam u kuhinji i da čitam novine. Prosto nekako ne vidim da muškarac, osim ako nije kuvar, što je fenomenalno, boravi u kuhinji -izjavila je ona, objasnivši da je tako vaspitana i da smatra da je to ispravno, i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRUGA SEZONA KONTRAVIZIJE DONOSI MEGA IZNENAĐENJE ZA GLEDAOCE! Ove nedelje Kija progovorila o Luni, ali to nije sve! (FOTO)

- Kao što žene ne treba da nose džakove. To je minus muškarcima, ne mogu da zamislim da muškarac može da dozvoli da žena nosi džak na leđima - rekla je Dragana.

Autor: V. T.

#Dragana Mirković

#Magazin In

'