AKTUELNO

Nije znala kako da privuče njegovu pažnju.

Između Mine Vrbaški i njenog dečka Jovice Putnikovića od samog početka njihove strasne veze sve češće izbijaju varnice, a razlozi za to su nepoverenje koje oni imaju jedno u drugo.

Naime, Jovica se u toku večeri naljutio na Minu, zato što je zadrugarka u par navrata menjala raspoloženje, što se njemu nimalo nije svidelo.

On je počeo da se inati, pa joj je izjavio da neće spavati sa njom, a zbog toga su počeli i da se raspravljaju. Jovica je shvatio i da Vrbaški u rijalitiju nosi masku i da je neiskrena po pitanju mnogih stvari vezanih za njihov odnos.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Samo pričaš o nekim procentima! Neću da se svađam, ne zanima me. Ti poznaješ samu sebe, nisi fer i nisi poštena. Raspoloženje ti se menja iz sata u sat
Po čemu ja nisam iskrena? Ti sve bukvalno shvataš!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Učini mi, neću da spavam sa tobom.
Ali, ja hoću zajedno da spavamo! Gde god budeš odlučio da legneš, ja ću sa tobom. Hoćeš da kleknem pred tobom? - rekla je Mina.

Branislav Radonić Brendon je posmatrao Minin pristup prema Jovici, pa se prisetio njenog učešća u Zadruzi 1, kada je bila u strasnoj vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Sećam se da je Đekson rekao da ga tvoje ponašanje zastrašuje i da te se plaši. Ti si ga spopadala, on je bežao od tebe. Ti si htela da se sečeš - rekao je Brendon.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Volela sam, pa sam bila povređena - rekla je Mina, nakon čega je briznula u plač zbog Jovice koji je u nastavku odbijao da sa njom legne u isti krevet.

Kako je Jovica odreagovao na Minin komentar, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Jovica Putniković

#Mina Vrbaški

'