AKTUELNO

Koristi svaku priliku da joj se udvara.

Burno veče puno iznenađenja je iza nas, pa je zadrugarima potreban odmor. Dok su neki večerali, drugi se spremali da spavaju, pojedini su iskoristili priliku da se malo bolje upoznaju. Pevač Bora Santana je sedeći pored modela Marije Marinković uputio nekoliko rečenica zbog kojih je Mariji izazvao osmeh na licu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bora je razgovarajući sa ostalim zadrugarima spomenuo večerašnje takmičenje, ali je nakon iznošenja svog stava nekoliko puta rukom prešao preko leđa i ruke mlade Marije kojoj je to zasmetalo, ali nije skidala osmeh sa lica zbog toga.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Priđi da ti kažem, moram da ti šapućem. Meni kada to nešto nije uzvraćeno, ništa to za mene ne znači. Ipak nije obostrano, vidiš, ti se suzdržavaš. Ne mogu da ti odolim, nešto me vuče ka tebi, gledam da pobegnem od tebe. Kako da odem kad si me hipnotisala, nešto mi se svidelo kod tebe, a ne znam. Mnogo sam nervozan kad sam pored tebe - rekao je Bora, nakon čega se udaljio, a Marija je ostala sa osmehom na licu.

Kojom putanjom će ići njihov odnos, ostaje nam da saznamo u narednom periodu, do tada pogledajte kako je izgledalo udvaranje Bora u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. R.

#Bora Santana

#Marija Marinković

'