AKTUELNO

Poveli ozbiljan razgovor.

Tokom dana Luna Đogani, Vladimir Tomović, Mina Vrbaški i Stanija Dobrojević su imali žestoku raspravu. Naime, blogerka je sve njih suočila kako bi im stavila do znanja da nije zaljubljena u Crnogorca, ma kakve priče da kruže po Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

U tom trenutku se čak i rasplakala, setivši se Slobe Radanovića, njene neprežaljene ljubavi. Ova rasprava je izazvala crv sumnje kod Stanije, pa je Vlada imao potrebu da joj se opravda i prizna svoja osećanja.

Ja sam rekao da mi postoje simpatije, nenormalne. To svi vide, nema emocije, ali velikih simpatija ima - pričao je Vlada Staniji.

Foto: TV Pink Printscreen

On joj je prepričao sve što je rekao u razgovoru sa Drvetom mudrosti. Za Minu nije imao reči hvale, ali je sve vreme branio Lunu, što se nikako Staniji nije dopalo.

Plače zbog dečka, pa će još i da te naskoči. Tebi treba da bude jasan taj profil devojaka. Budi ti drug, ali nemoj da mi neka Mina i Luna prilaze.... Ja te imam na oku, a druge će da te kušaju. Ja sam u fazonu. Neka idu, neka lete za tobom, ja samo pratim tvoj odnos sa njima - odbrusila mu je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov razgovor je dugo potrajao, a kakav su dogovor postigli pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: NJIHOVIH PET MINUTA! Ovo je REDOSLED po kojem zadrugari VEČERAS NASTUPAJU! (VIDEO)

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'