AKTUELNO

Za koju će se odlučiti?

Nataša Moskva je tokom današnjeg popodneva povela ozbiljan razgovor sa Lazarom Jeremićem Jerom kako bi stavili sve karte na sto i popričali o svojim osećanjima.

Tom prilikom Moskva je priznala da ima poseban odnos sa Nikolom Bokunom, što je pomalo i zbunilo ovog šmekera, pa joj je skrenuo pažnju i objasnio šta oseća prema Luni Đogani, a šta prema njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ćeš da izabereš, možda ti se on dopadne, možda ja. Nemoj da mi veruješ ništa, pusti vreme, upoznaj me. Meni nije jasno kod tebe, ti samo negde zujiš, ja hoću da te zagrlim i poljubim ti odeš. Meni je Stanija prijatelj. Luna, sve to stoji, simpatična je, ja sa njom ne mogu da budem niti ona sa mnom. Ona je provela ovde mnogo dugo vremena. Mi ovde, a ni napolju ne možemo da budemo zajedno, ali njoj treba neko ko će je razumeti i ko će joj iskreno pomoći, ja ću njoj biti neko ko prepoznaje sebe u njoj.

Nataša je istog trenutka njihov razgovor prepričala Lepom Mići i Marijani Zonjić. Ko će od njih dvojice uspeti da osvoji srce ove zanosne zadrugarke, ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Mirko U ČETIRI OKA POPRIČAO SA Adamom: Ja je inače savetujem da se očisti osećanja i prošlosti, TO JE UBIJA! (VIDEO)

O čemu su još pričali Nataša i Lazar, pogledajte u narednom videu:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Nataša Moskva

'