AKTUELNO

Mirko Gavrić ga posavetovao šta mu je činiti.

Adam Đogani je već prvog dana otkako je stanar Bele kuće pokazao simptije prema Dorotei Jovanović, ali mu istom merom nije bilo uzvraćeno. Nakon toga su se razvile posebne emocije između njega i Marijane Zonjić, ali niko od njih ne daje nikakve signale da bi to moglo da pređe u nešto ozbiljnije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mirko Gavrić je prijateljski na tu temu razgovarao sa Adamom i posavetovao ga je šta je mu je najbolje činiti kako ne bi bio povređen. Prvo ga je upitao šta oseća prema Marijani.

Ne sviđa mi se što je neodlučna. Švrlja. Dorotea je stvarno lepa, ali mislim da nikada ne bih mogao da budem sa njom. Ne sviđa mi se što ne sluša, što sam ja konstantno radio. Sve što fali kod Dorotee, ima ovamo, ali na komplikovan način - pričao je Adam.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jesi li ti ovde da tražiš priču zarad priče. Znači tebi su potrebne emocije i pažnja? Što onda čekaš toliko? Moraš odmah da daš jasan signal šta hoćeš od te osobe - savetovao ga je Mirko.
Dao sam, ali meni je lakše što je to ovako - dodao je Adam.
Znači predigra. Ali može da ti se desi da se previše vežeš - skrenuo mu je pažnju Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će Adam poslušati Mirkove savete i jasnije pokazati svoja osećanja, ostaje da saznamo tokom narednih dana.

Pročitajte još: Nakon svađe sa Vladimirom, Lazar BRISAO SUZE LUNI I TEŠIO JE: Ne smeš da daš na sebe, ja ti se divim! (VIDEO)

Šta je Mirko posavetovao Adama u vezi sa Marijanom pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Adam Đogani

#Mirko Gavrić

'