AKTUELNO

Ne zna se ko je poslao paket!

U toku prošle noći došlo je do žestoke svađe između Lune Đogani i Dorotee Jovanović. Kako je razlog tome bio Lunin brat, Adam Đogani, mnogi su ovoga puta podržali njenu potrebu da stane u odbranu svog brata kog je, po njenim rečima Jovanovićeva pokušala da ponizi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvo mudrosti nije zaboravilo sve šta se noćas dogodilo, pa je pozvalo Lunu da detaljno objasni razlog njihovog žestokog konflikta.

Pa, iskreno, ja ne znam, meni devojka nije jasna. Ja sam dala savet svom bratu kojem se jako svidela Dorotea. Videla sam da se smorio što ona tako priča o njemu. Ona kaže je on ženstven, a gospođica se pronašla uvređenom. Ona meni nije bitna, on mi je bitan i sve ću za njega da učinim. Ona mi kaže da se ja sladim tuđoj nesreći. Ona ima pik na mene zbog druge strane. Ona misli da se ja sladim što nisu u dobrim odnosima. Devojka je po meni folirant. Ustvari, ona je mala zmija koja je sinoć i danas pokazala pravo lice - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Raspravama nije bio kraj, a Đoganijeva je priznala da postoji još jedna takmičarka koja joj je stala na žulj.

I Rebeka me nerivra, skače bez ikakvog razloga. Ona je uskočila kao da brani Doroteu, a znaju se dva ipo dana. Ona mene pita koje je moje zanimanje, pokušavala je da me spusti. Ja ne znam ni kako se zove. Bespotrebno se devojka umešala - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je Mirko Gavrić dugogodišnji prijatelj njene porodice, Đoganijeva nije očekivala da će joj on napakostiti, a priznala je i da počinje da sumnja u njegovu odanost.

Ja sam videla da je to uradio i odmah sam mu za stolom rekla da to radi da bi se mi svađale. On je isto pokušao da od nje napravi rijaliti igrača da bi je ljudi primetili. I to je uradio kad sam ja u pitanju. Mirko mi je posle prišao jer je video da sam se uvredila i rekao mi da Rebeka gotivi mene, ali da je skočila da bi malu isprovocirala. Iskreno, ne znam da li je to istina. Da je tačno to što je Mirko rekao, ona bi se bar izvinila - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Iako je mislila da je njihovom razgovoru došao kraj, dogodilo se nešto što je takmičarku zaprepastilo. Naime, Luna je dobila poklon koje ju je sačekalo iza Drveta mudrosti, a što je sve asociralo na to da je najverovatnije njen bivši dečko Slobodan Radanović odlučio da je podseti na trenutak kada su se prvi put poljubili.

Međutim, pošiljka koja je stigla u Šimanovce je prava misterija, s obzirom na to da je paket stigao bez poruke i posvete! Još uvek nije utvrđeno ko ga je poslao, a ni zbog čega.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'