AKTUELNO

Bio je očaran prizorom.

Sloba Radanović je nakon ponoći imao priliku da priča sa Lunom Đogani i predstavio se kao Drvo mudrosti. Blogerka nije ni slutila da je zapravo pričala sa svojim bivšim dečkom, dok je on mogao sve vreme da posmatra njeno ponašanje.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Luni ispunjena želja koju je tražila povodom njene godišnjice sa Slobom, ona je u razgovoru sa Mirkom Gavrićem rekla da predoseća da se nešto veliko sprema, misleći na pevačev dolazak.

Dušica Jakovljević je zajedno sa Slobom ušla u veličanstveni Imaginarijum kako bi mu pokazala čime raspolaže ovo imanje. Radanović je oduševljen onime što je video, pa je ovaj trenutak morao da obeleži jednim selfijem sa voditeljkom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kao da sam u Italiji....Stvarno je top, prvi put vidim ovako uživo. Dođe mi da uđem povremeno - rekao je pevač, a onda dodao šta misli kako će Luna reagovati kada bi videla Slobu.
Možda bi joj teže. Dao bi sve od sebe da im omogućim ugođaj i da im učinim lepšim neko veče, ali to samo kada bi bio vlasnik Šiša bara - dodao je on.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: LUNI NEĆE BITI DOBRO! Sloba ušao u ZADRUGU! (VIDEO)

Nakon toga voditeljka se pozdravila sa Slobom i ispratila ga na velika vrata. On nije imao priliku da se susretne sa zadrugarima, ali i Lunom, ali ako je suditi prema njihovom razgovoru to će verovatno učiniti na nekoj od narednih žurki kada će uveseljavati ukućane.

Kako je izgledao Mirkov razgovor sa Lunom, ali i Slobin obilazak pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Sloba Radanović

'