AKTUELNO

Muzička zvezda otkrila je u emisiji "Magazin In" da će povesti Sinišu Malog na doček nove godine.

Iako gradonačelnik Beograda Siniša Mali važi za ozbiljnog i odmerenog čoveka koji najveći deo svog vremena troši za rešavanje problema građana srpske prestonice, on je nedavno dokazao da se odlično snalazi i u zabavnim emisijama u društvu uspešnih ličnosti.

Foto: undefined

Naime, Mali je bio jedan od gostiju novogodišnje emisije "Magazin In" koja će se na televiziji Pink emitovati 31. decembra, a autorka i voditeljka u istoj emisiji ugostila je i muzičku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je bila zadužena za sjajnu atmosferu.

Iako je u početku bio dosta stegnut, Ceca je uspela da svojim šalama opusti sve goste u studiju, pa i njega, da bi na samom kraju emisije sve prštalo od sjajne energije i raspoloženja.

Popularna voditeljka Sanja Marinković je pred kraj emisije upitala svoje goste gde će i na koji način dočekati najluđu noć, a Cecin odgovor oduševio je sve!

Foto: Printscreen Instagram

Naime, već nedeljama unazad poznato je da će popularna pevačica 31. decembra biti specijalni gost na svadbi Danice Karić, ćerke Bogoljuba Karića, pa je muzička diva dala odgovor umesto gradonačelnika i otkrila da će on baš sa njom otići na svadbu i ući u novu 2017. godinu.

On će sa mnom kod Bogoljuba! - k'o iz topa izjavila je Ceca, što je izazvalo smeh svih prisutnih u studiju, pa i gradonačelnika, koji nije ostao imun na Cecine šale.

Đuskali uz "Didule"

Podsetimo, veliku pažnju javnosti privukao je video-snimak koji je pre nedelju dana objavljen na Cecinom Instagram nalogu. Naime, pevačica je u novogodišnjem "Magazinu In" otpevala svoj veliki hit "Didule" na oduševljenje svih gostiju koji su joj se pridružili na sceni, a njena pesma uspela je i da razmrda gradonačelnika koji je sa Cecom igrao i pevao.

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Siniša Mali

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

'