AKTUELNO

Pohvalio se u "Novom jutru" na Televiziji Pink.

Popularni pevač Aca Živanović gostovao je danas u "Novom jutru" Dee Đurđević i Predraga Sarape, kojima je otkrio da dugo nije objavljivao svoje pesme jer je bio preokupiran pisanjem hitova za svoje kolege, ali da polako, ali sigurno dolazi trenutak kada će svoje verne fanove obradovati novitetima.

Foto: TvPink Printscreen

- Nagde sam našao tu baš sebe, kada radim za druge, i volim to, sviđa mi se to. Imam i svoje snimljene pesme, samo čekam pravi trenutak - objasnio je Živanović, koji po prvi put leto nije proveo radno.

- Odmarao sam celo leto, uopšte nisam radio. Radio sam neke stvari sa prijateljima i porodicom, koje godinama ranije nisam mogao - otkrio je on. Ipak, došlo je vreme da se vrati svom poslu i svojoj publici, koja ga željno iščekuje.

Foto: TvPink Printscreen

- Za dve nedelje kreću nastupi i neke pesme nove, treba da snimim i spotove. Radilo se, komponovalo se. Došao sam samom sebi na red. Mislim da ću izdati album, mislim da će biti šarenoliko - pohvalio se Aca, jedan od najistaknutijih pevača iz "Pinkovih zvezda", i potvrdio da je i dalje razmišlja o duetu sa zgodnom koleginicom, koju čeka da realizuju svoju davnašnju ideju.

Foto: Spasić Nikola

- To je i dalje aktuelno, čekamo da ugleda svetlost dana, samo da otpevamo pesmu i snimimo spot. Duet snimam sa Sandrom Afrikom - rekao je Aca, koji bi uskoro trebalo da ukrsti glas sa jednom od najtraženijih domaćih pevačica.

Pink.rs

#Aca Živanović

'