AKTUELNO

Prišla joj kao da se znaju celog života.

Mlada zvezda u usponu i trećeplasirana učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", Teodora Džehverović, nikada nije krila da je njen veliki uzor najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je imala priliku da se telefonskim putem čuje sa Cecom, kada ju je Ražnatovićeva pozvala tokom gostovanja na portalu Pink.rs.

Sada je pred kamerama emisije "Ekskluzivno" Teodora otkrila i da je uživo upoznala Cecu, ali i kako je taj sustret izgledao.

Foto: TvPink Printscreen

Konačno smo se upoznale na aeredromu i zaista mi je bilo puno srce. Ona mi je rekla "E, gde si, kako si", stvarno sam se iznenadila. Sad vidim zašto je toliko uspešna - rekla je Džehverovićeva.

Svima je dobro poznato da je u Teodorinom spotu za pesmu "Kristijan Grej" glavnu ulogu imao njen bivši dečko Kristijan Ipša, kog je plavokosa lepotica prevarila u "Zadruzi". Iz tog razloga on je tražio da se kadrovi gde je on uklone iz ovog spota, a Džehverovićeva je dala svoj komentar na celu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ODLUČIO DA TELO DOVEDE DO SAVRŠENSTVA: Anđelo Ranković POKAZAO MIŠIĆE, Teodori neće biti dobro kad ih bude videla! (FOTO)

Taj momak je lep, o svakom bivšem imam sve najlepše da kažem, jer to govori i o meni ne samo o njemu. Ali došlo je do takve situacije i ko zna zašto je to dobro - rekla je bivša zadrugarka.

Kompletan Teodorin intervju sa ekipom emisije "Ekskluzivno" pogledajte u nastavku.

R. L.

#EKSKLUZIVno

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Teodora Džehverović

'