AKTUELNO

On joj je navodno slao poruke na Instagram, ali mu atraktivna plavuša nije odgovarala.

Glumac Sergej Trifunović već nekoliko meseci, navodno, bezuspešno pokušava da priđe Sari Jokić, ćerki voditeljke Tv Pink Lee Kiš Jokić. Sergej je, navodno, pokušao da stupi u kontakt sa Sarom tako što joj je slao poruke na Instagramu, ali ga je ona ignorisala.

Sara Mia Jokić je rediteljka i već je snimila dva filma. Njen atraktivni izgled mnogima je zapao za oko, pa i poznatom Sergeju Trifunoviću.

Foto: Tanjug

Sergej joj je neprestano pisao poruke, govorio joj je da je prelepa, konstantno joj je delio komplimente. Sara mu je vrlo pažljivo odgovarala, bez ikakvih dvosmislenih rečenica. Ona inače ne voli da se dopisuje, pa makar taj neko bio i Sergej Trifunović! Međutim, on je bio baš uporan, izjavljivao joj je ljubav, lajkovao svaku fotogrfaiju koju objavi na Instagramu, ostavljao je komentare kako je najlepša. Ma slao joj je svakakve poruke - ispričao je dobro obavešten izvor.

Foto: Printscreen Facebook

- Da. Svi glumci uglavnom jure reditelje, možda očekuje neku ulogu (smeh). Ja sam reditelj i završavam upravo svoj treći film - odgovorila je ćerka Lee Kiš u poruci.

Foto: Facebook

Ćerka Lee Kiš je obrisala profil na Instagramu zbog brojnih nasrtljivih muškaraca.

Autor: J. V.

#Lea Kiš Jokić

#reditelj

#sara mia jokić

'