AKTUELNO

Pobednica prve sezone "Zadruge" otvoreno će govoriti o karijeri ali i privatnom životu.

Po dobrom, starom običaju najbolja zabava i aktuelni gosti su u emisiji "Amidži šou", a tako će biti i ovog utorka u 22:45 časova na TV Pink, kada vas očekuje prva emisija 11. sezone ove emisije.

Ognjen Amidžić će na samom početku sezone ugostiti trenutno najpopularnije ličnosti u regionu - pobednicu prve sezone "Zadruge" Kristinu Kiju Kockar, voditeljku najgledanijeg rijalitija Dušicu Jakovljević i gradonačlenika Jagodine Dragana Markovića Palmu.

Kija, najtraženija i najpopularnija žena u Srbiji, ali i regionu, govoriće otvoreno o odnosu sa zvanično bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, Luni Đogani i njenom učešću u drugoj sezoni "Zadruge", ali i o njenom navodnom ulasku u rijaliti koji obara sve rekorde gledanosti.

Foto: Pink.rs

Uoči početka druge sezone "Zadruge" nepoznati počinioci postavili su bombu na automobil Dušice Jakovljević, koja je na svu sreću eksplodirala kada ni voditeljka, ali ni njena deca nisu bila u kolima. Ipak, ova vest je odjeknula u regionu, a kako Dušica to komentariše saznaćete u emisiji "Amidži šou". Takođe, ona će posle nepunih sedam dana od početka druge sezone "Zadruge" komentarisati nove učesnike i ispričati svoje utiske o bajkovitom imaginarijumu.

Foto: RTV Pink

Damama će se u studiju pridružiti i najpoznatiji srpsko-grčki gradonačelnik i politički Robin Hud, Dragan Marković Palma - čovek koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: Pink.rs

Saznajte prvi kakve je sve ludosti Ognjen pripremio u novoj spektakularnoj jedanaestoj sezoni njegove autorske emisije "Amidži šou" u utorak 11. septembra u 22:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Dragan Marković Palma

#Dušica Jakovljević

#Kristina Kockar

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'