AKTUELNO

Lepa pevačica dala savete zbog kojih će se mnogi zamisliti.

Atraktivna mlada pevačica Edita Aradinović već neko vreme javnosti na želi da pokaže svog emotivnog partnera, ali je pred kamerama najgledanije emisije o poznatima "Premijera" progovorila o ljubavnom životu.

Foto: TvPink Printscreen

Nju je premijerna ekipa susrela na jednom gradskom događaju, gde je Aradinovićeva došla u potpuno ležernoj odevnoj varijanti.

Oduvek sam bila sportski tip, sada ne mogu da dođem u patikama jer mi profesija to ne dozvoljava, ali neka sportska, elegantna varijanta mi potpuno odgovara. Ne pratim baš puno modu više po svom osećaju, šta mi se dopadne to kupim, nisam frik - objasnila je Edita.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: HOĆE DA ZASIJA U PUNOM SJAJU: Ana Nikolić prolazi kroz TEŽAK PERIOD, ali od OVOGA ne odustaje! (FOTO)

Ja bih rekla sada svašta nešto, ali je podugačak spisak, nema potrebe. Sve je to od osobe. Ne znam čemu bih to pripisala, brz je život, brzo živimo, sve brzo uzimamo, sve olako shvatamo. Ljubav je jednostavna, ona treba da se gaji i u nju treba da se ulaže. Kao što ulažemo u sebe, da bi bili zdravi, jedemo zdravo, treniramo, tako isto i u ljubav, brak, prijateljstvo, u sve se ulaže. Možda smo malo zaboravili da radimo na pravi način - rekla je lepa pevačica.

Ona je dala svoje mišljenje na temu muško-ženskih odnosa, te je objasnila zašto u vezama postoji sve manje tolerancije.

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje emisije "Premijera" to možete učiniti u snimku koji sledi.

R. L.

#Edita Aradinović

#Premijera

'