AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti.

Odnos između manekena Tomislava Panića i njegove navodne verenice Darije Stević ne prestaje da intrigira javnost, a to pokazuju i svakodnevni napadi na njih od strane mnogih učesnika.

Dok je Stevićka mnogim zadrugarima pojedinačno pričala svoju stranu priče, Toma je pomno ćutao, jer nije želeo da nastavlja sa neistinama i pridaje joj značaju. Međutim, on ju je našao u izolaciji i odlučno je prišao da razreši situaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mogla si da odeš u bilo koji kafić i da čuješ ko je Toma! Zašto nisi vratila prsten pre Zadruge 2 i da to nisi ovde sve odradila? - pitao je Toma.
Ti misliš da sam luda da idem da te tražim po Svilajncu i vraćam ti prsten? Ja sam rekla da je prsten u produkciji i da ti ga vrate - pravdala se Darija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pa si došla ovde da mi ga vraćaš! Šta sam ja rekao što nije istina? Shvati da ti je ovo najveći poklon, mnogo sam ti pomogao u životu! Ti nisi psihički zdrava osoba. Ti si se u roku od 2h posvađala sa Stefanom, pa si bila dobra, ti sve lažeš bre! - vikao je Tomislav.

Darija se sve vreme smejala, a Panić joj je za sam kraj razgovora uputio i jedno upozorenje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bolje budi mirna, radi šta god hoćeš, u suprotnom, grebaćeš na vrata! Ne pretim ti, lepo ti kažem, rekao sam ti šta sam imao. Veoma sam iskren prema tebi i društven, ali više nema ništa. Toliko. Alo, vi mene sprdate da sam ja gej! Popu*ite mi ku*ac više! Ne uzimaj me više u usta!

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Darija Stević

#Tomislav Panić

'