AKTUELNO

Na Novom groblju u Beogradu juče je obeleženo 40 dana od tragične smrti beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića

Na Novom groblju u Beogradu juče je obeleženo 40 dana od tragične smrti beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Rodbina i prijatelji položili su na Mišin grob cveće i zapalili sveće, a retko ko od njih je mogao da se suzdrži da ne zaplače.

Foto: Instagram

Mišina udovica Sanja Papić na groblje je stigla u rano ujutru i položila buket belih ruža na kojem je pisalo: "Suprugu i tati od Sanje i Lare."

Nakon što je upalila sveću, Sanja je napustila groblje, a kasnije su mu počast odali prijatelji i rodbina. Sa suzama u očima, držeći Mišine čitulje u ruci, oni su upalili sveće i pitali jedne druge zbog čega je poznati advokat ubijen.

Foto: Printscreen Instagram

Dragoslav Miša Ognjanović je ubijen 28. jula oko 20.30 ispred zgrade u Novom Beogradu, dok je njegov sin Petar ranjen. Mišina žena, bivša misica Sanja Papić, dobila je tragičnu vest o ubistvu dok je sa ćerkom Larom bila na odmoru u Hrvatskoj.

Ognjanović je bio jedan od najpoznatijih beogradskih i srpskih advokata, koje se bavio krivičnim pravom. Poslednjih godina je najviše zastupao Luku Bojovića, njegovu porodicu i saradnike.

Pink.rs

#Dragoslav Ognjanović

#Sanja Papić

'