AKTUELNO

Još ga nije prebolela?

Luna Đogani ove večeri ponovo se prisetila svog bivšeg dečka iz prošle sezone "Zadruge", Slobe Radanovića. Ona se u razgovoru sa svojim novim cimerima prisetila najintimnijih trenutaka provedenih sa pevačem u velelepnom imanju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sećanja su počela da naviru kada je Bane Čolak ispričao kako je nežan i pažljiv prema svojoj devojci, Zerini Hećo, a onda je Đoganijeva navela da je sve to za nju radio upravo Sloba.

Ja sam baš zbog toga volela Slobu, kad sam bila bolesna, kupao me, presvlačio, kao malu bebu. Kako sam volela da mu ljubim onaj njegov lepi palac, mirišljavi - pričala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što pričaš da si ga volela, voliš ga - prekinula ju je Miljana Kulić.

Ipak, Đoganijeva je navela da ga više ne voli na taj način, već kao prijatelja i osobu, ali cimeri joj nisu poverovali.

Razgovor je nastavljen, a tema je ponovo bio Radanović. Zadrugari su se složili da bi nastao potpuni haos ako bi pevač ponovo ušao u Belu kuću.

Ne daj Bože, ja bih pobegla odmah - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: BANE UZVRATIO UDARAC NADEŽDI, a ono čime ju je uvredio je NJENA NAJVEĆA SRAMOTA, ali ona mu opet nije ostala dužna! (VIDEO)

Nema šanse. Ne zanima njega rijaliti više, on je ostvario svoj cilj - naveo je Lunin brat Adam Đogani, koji je istakao i da se video sa Slobom pre ulaska u "Zadrugu 2".

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'