AKTUELNO

Sve češće objavljuje fotografije na kojima nosi njegove majice.

Tokom trajanja prve sezone rijalitija koji je nadmašio svačija očekivanja i rekorde gledanosti Slobodan Radanović je prevario sada već bivšu suprugu Kristinu Kockar sa modnom blogerkom Lunom Đogani.

Nakon sporazumnog razvoda i mnogih spekulacija da će se ipak i nakon njega njih dvoje pomiriti, par je odlučio da njihov odnos bude isključivo prijateljski.

Lavinu komentara sada je pokrenula fotografija koju je Kristina objavila na Instagramu kojom je javnost navela na razmišljanje da li ipak oseća i dalje nešto prema pevaču. Kristina je pozirajući sa psom Ane Korać u Slobinoj majici zabeležila trenutak i isti podelila sa svojim pratiocima na spomenutoj društvenoj mreži.

Foto: Printscreen Instagram

To je prethodne noći tokom žurke uradilai Luna, koja je nosila pevačevu majicu, bez obzira na to što su njih dvoje raskinuli. Ovim su obe pokazale da ga još nisu potpuno prebolele i da čuvaju njegove stvari, a da li je ovo način da to i pevaču stave do znanja nije poznato.

Pročitajte više: OVDE ĆE BITI SVEGA, JEDVA ČEKAM DA SE DESE NEKE SVAĐE: Luna otkrila svoje mišljenje o NOVIM ZADRUGARIMA, ovo će ih sve šokirati! (VIDEO)

I. R / D. T.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'