AKTUELNO

Iskoristio priliku da joj se približi.

Povodom 30. rođendana Davida Dragojevića, Veliki šef je priredio za zadrugare žurku. Kako je vreme odmicalo, atmosfera je bila sve bolja i bolja. Stanari Bele kuće su uživali uz priređen repertoar, a jedan od trenutaka bio je jako emotivan za Lunu Đogani.

Kao što je poznato, Luna Đogani je u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga" bila u emotivnoj vezi sa Slobom Radanovićem, a mnogo je trenutaka koje nikako ne može da izbriše iz svog srca.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba joj je često pevao pesmu "Nema me" koja je postala njena omiljena, i u njoj budi posebne emocije. A radi podsećanja, u narednom video-snimku možete pogledati kako je Luna gutala pogledom pevača dok joj je ovo pevao.

Kako se ovaj hit našao na sinoćnom repertoraru, Đoganijevu su sustigle emocije, pa je čak i zaplakala.Svi zadrugari su primetili Luninu promenu raspoloženja, a Lazar Jeremić, koji se od nje nije odvajao celo veče joj je pružio najveću podršku i sve vreme je grlio i nije dopuštao da bude neraspoložena i razmišlja o Slobi.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: O OVOME NIJE NI SANJAO! Veliki šef priredio IZNENAĐENJE za Davida, njegovoj SREĆI nije bilo kraja! (VIDEO)

Ovo je bio veoma emotivan trenutak za Lunu, koja je čak i zaplakala. A kako ju je tešio Lazar pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

Foto: TvPink Printscreen

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'