AKTUELNO

Nije mogao da iskontroliše emocije.

Veliki šef je povodom rođendana Davida Dragojevića, zadrugarima priredio fantastičnu žurku uz piće i hranu. Atmosfera je iz minuta u minut bila sve vrelija, a stanari Bele kuće su u odličnom raspoloženju i uz još bolju muziku proslavili rođendan svog cimera.

Ovu priliku, kada su svi opušteni je iskoristio i Savo Perović kako bi se približio svojoj bivšoj devojci Marijani Zonjić. Niko od zadrugara ne zna da su njih dvoje imali veoma strastvenu vezu, jer su od samog ulaska u rijaliti "Zadrugu 2" ponašali kao stranci.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Perovića je ponela atmosfera, pa se korak po korak približavao Marijani. A kada je došao na tik do nje, on ju je pogledao u oči, čak je i izgledalo da će se poljubiti, ali je ona okrenula glavu, pa je poljubac pao u obraz.

Da li će njih dvoje tokom narednih dana obelodaniti u kakvim su odnosima i da li će ih rijaliti ponovo zbižiti, ostaje da saznamo.

Ovde se nisu završili strasni pogledi i dodiri. Nekoliko minuta pred kraj žurke Perović je priljubio uz sebe bivšu devojku, ljubio je po vratu, a njihovi kukuovi su mešali u ritmu muzike. Kako je to izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

Foto: TvPink Printscreen

D. B.

#Marijana Zonjić

#Savo Perović

#Zadruga 2

'