AKTUELNO

Već je na meti ogovaranja.

Nakon što je ovonedeljni vođa Lepi Mića izabrao za svoje potrčke Dariju Stević i Tomislava Panića povela se polemika na osnovu kojih argumenata je nova ukućanka optužila Tomu da je imao veoma blizak odnos sa Bokijem 13.

Budući da ona nije imala konkretne dokaze i da je konstantno izbegavala da kaže suštinu svi zadrugari su skočili na nju i osudili je zbog izrečenog.

Foto: TvPink Printscreen

Prsten sam dobila kao rođendanski poklon. Radi se o aferi sa Bokijem 13, koja je trajala više od godinu dana. Živeo je kod njega u stanu, Boki ga je finansirao, kupovao mu je skupu garderobu. On se bahato ponašao sa njegovim novcem, odlazio je rano i dolazio kasno. Ja sam njemu to te večeri rekla i da se malo pripazi svoje reputacije da se već zna ta priča - ispričala je Darija.
Pričaš priče i mi ne možemo da pohvatamo čemu se radi. Te je sa Bokijem 13, te nije. Koja je priča, šta ti znaš i šta si saznala kada si pila sa njim piće? Tomo, sada je Darija upravo izjavila da si ti biseksualac - obratila se Suzana Perović Tomi, dok ju je on bledo gledao.

Foto: TvPink Printscreen

Sve oči su bile uprte u Dariju. Ukućani su znatiželjno gledali Stevićevu kako bi jasno i glasno rekla o čemu se radi.

Bila sam u drštvu kada se to pričalo. Onda sam pronašla na Bokijevom profilu sliku gde se vidi njegova patika - odgovorila je ona, a onda je usledio Tomin demant.
Meni uopšte ne ide u glavu zato što je neko na nečijem profilu video neku patiku, možda imao istu obuću... Ne, ja tog čoveka ne znam - završio je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IZABRANI PRVI POTRČCI U NOVOJ SEZONI 'ZADRUGE'! Lepi Mića napravio NEOČEKIVANI POTEZ, njih dvoje će NAPRAVITI HAOS! (VIDEO)

Kako je izgledala celokupna rasprava između Darije i Tome i čiji odgovor je ubedljiviji pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Darija Stević

#Tomislav Panić

#Zadruga 2

'