AKTUELNO

Pevačica se već izdvojila u odnosu na ostale cimere po britkom jeziku.

Veliku reakciju javnosti izazvalo je to što će jedan sudija biti učesnik ''Zadruge 2''. Reč je o Snežani Ilić koja je već prve večeri sa nekoliko zadrugara podelila da imanje deli sa "ljudskim šljamom".

Foto: Printscreen Youtube

Milan Milošević je iskoristio priliku da joj postavi pitanje koje se tiče njenog žaljenja na budžet koji je dobila, za koji je sudija rekla da nije dovoljan kako bi namirio njene životne potrebe. Pevačica Zlata Đurović nije mogla da ćuti, te je morala da joj postavi neka pitanja.

Da li ste rekli da je ovde boravi samo šljam? Ja sam to čula, bile smo soba do sobe u karantinu. Da vam kažem, ovde ima jako obrazovanih ljudi, ja imam šesti stepen, malo sam niže ispod vas. Ko je ovde šljam? Ko ste vi? - upitala je Zlata.

Foto: Printscreen Youtube

Nisam rekla, to nije moj nivo - branila se Snežana.

Pročitaj više: PRVI SUSRET U ZADRUZI: POKAZALA MU SREDNJI PRST! Nadežda uvredila Mikija, a onda on RAZOČARAN tražio od nje OVO (VIDEO)

Foto: YouTube screenshot

Njene kolege sudije kažu da je došla među šljam i da mi svi narušavamo njenu reputaciju - rekla je glumica Marija čime je potvrdila Zlatine tvrdnje.

Kako je izgledao sukob između Snežane i Zlate pogledajte u videu ispod teksta.

I. R.

#Snežana Ilić

#Zlata Đurković

'