AKTUELNO

Vraćaju se uspomene.

Modna blogerka Luna Đogani se oprobala u rijaliti vodama i u prethodnoj sezoni ovog zabavnog programa, gde je doživela peh i zaljubila u oženjenog muškarca, Slobu Radanovića. Zbog toga je pala u teško psihičko stanje, ali i doživela mnoštvo osuda.

Ova ljubavna priča je bila jedna od glavnih tema među novim zadrugarima, a sve njih je zanimalo kako se Đoganijeva ponovo usudila da uđe u rijaliti.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Moram da popravim neke stvari, s*ebala sam sebe zbog ljubavi. Zaljubila sam se i napravila sranje. To je najveća ljubav u životu. Sloba je moja najveća ljubav to svi znaju - prokomentarisala je Luna.
To se videlo. Ja sam rekao ko može da osuđuje bilo šta po tom pitanju. Vidiš da je iskreno. Pogrešila je devojka - tešio ju je Sava Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Kada hodam svaki ćošak me na njega podseća - dodala je Đoganijeva.

Lazar Jeremić bio je takođe, deo ovog društva, a njega je ova ljubavna priča baš raznežila, pa se novim cimerima poverio kakvi su to ljubavni problemi njega zadesili.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SADA SU PREPUŠTENI SAMI SEBI! Veliki šef poželeo DOBRODOŠLICU ZADRUGARIMA, pa ih upozorio na OVO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'