AKTUELNO

Pravila se moraju poštovati.

Tokom ranih jutarnjih časova svi zadrugari uselili su se u velelepnu kneževinu sagrađenu sa motivima koji i te kako podsećaju na Maroko, Firencu i Veneciju. Rijaliti "Zadruga 2"  je do sada najveći projekat u istoriji svih televizija, a hiljade njih je želelo da bude deo ovog zabavnog programa.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, njih 52 će imati priliku da se pokažu milionskom auditorijumu u najboljem svetlu. Ognjen Amidžić je savršeno odabranu ekipu okupio kako bi im pročitao pismo Velikog šefa i poželeo dobrodošlicu.

Dragi naši zadrugari, Veliki šef pre svega mora da vam poželi dobrodošlicu u najlepši i najmoderniji grad u zemlji. Dobrodošli u Zadrugu! Dobrodošli u Zadrugu i budite sigurni u svakom trenutku svog boravka da je Veliki šef doneo odluku kada je odabrao baš vas za stanovnike ovog grada. sada je neophodno da svi pročitate osnovna pravila života u "Zadruzi" i da ih dobro proučite kako ne biste bili kažnjavani. Večeras je dozvoljeno spavanje i u izolaciji i u hotelu - pročitao je Ognjen dobrodošlicu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, voditelj je saopštio zadrugarima da je sutra veoma važan dan za sve njih. Dan, kada se bira vođa koji će rukovoditi ovim imprsivnim imanjem, ali i potrčci, koji će biti njegova desna ruka.

Pročitajte još: UŽIVO! SVI ZADRUGARI SU SE USELILI U IMAGINARIJUM: Sa osmehom su ušli u impresivni grad I NE SLUTE ŠTA IH SADA ČEKA! (VIDEO)

U impresivnom gradu živi 51 stanar, a kako će se oni izboriti sa izazovima koji nosi ovaj rijaliti program, ostaje da pratimo u narednim danima. Kako je izgledala ova dobrodošlica zadrugarima pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Ognjen Amidžić

#Zadruga 2

'