AKTUELNO

Jedno drugom su velika podrška, ali će paziti sa kim se druže.

Učesnici rijalitija "Zadruga 2" neposredno pre ulasaka u ovaj do sada neviđeni svetski projekat bili su dostupni sedmoj sili i sa njima podelili utiske i impresije pre nego što kroče u Imaginarijum.

Bane Čolak i njegova devojka Zerina Hećo su se sve vreme držali za ruke dok su bili u bekstejdžu i sa uzbuđenjem čekali trenutak kada će ući u "Zadrugu 2". Za to vreme su sa novinarom i voditeljem Darkom Tanasijevićem podelili svoje imresije.

Foto: Pink.rs

Mislim da će biti dosta lakše nego u prvoj "Zadruzi". Zerina i ja ćemo se truditi da se što više zezamo. Drago mi je što Zerina ulazi sa mnom i mnogo mi je lakše što je ona uz mene, biće mi velika podrška - rekao je Bane.

Budući da je Bane imao kratku romansu sa Nadeždom Biljić, novinar našeg portala bio je znatiželjan da li će biti tenzije između njih dve.

Foto: Pink.rs

Ne osećam nikakvu netrpeljivost, ona ako ima neki problem, imaćemo ga. S obzirom na to kako me je gledala ceo dan, moguće da postoji. Sa njene strane su postojale varnice - rekla je Zerina, a potom je i Bane imao komentar:
Mi ćemo biti kul prema njoj ako ona bude kul prema nama - dodao je on.

Osim toga, budući da njih dvoje ulaze kao ljubavni par, usledilo je i pitanje da li će se slagati sa drugim parovima, između ostalog sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem.

Foto: Pink.rs

Ne! - rekli su oboje uglas, a potom je Zerina dala i objašnjenje.
Zato što ne želimo. Mi imamo sa njima konflikt već odavno - rekla je Zerina.

Pročitajte još: NEĆE ME NAPRAVITI BUDALOM: Devojka budućeg zadrugara OTKRILA DA LI STRAHUJE DA ĆE JE PREVARITI PRED KAMERAMA! (FOTO)

Razgovor Darka Tanasijevića i ovog ljubavnog para možete pogledati u narednom video-snimku.

D. T. / D. B.

#Aleksandra Subotić

#Bane Čolak

#David Dragojević

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'