AKTUELNO

Devojke neće odoleti njegovom šarmu.

Jedan od najatraktivnijih učesnika "Zadruge 2" i neko ko će sigurno pomutiti pamet pripadnicama lepšeg pola i u rijalitiju ali i kraj malih ekrana, je crnogorski rukometaš i ragbista, Vladimir Tomović.

Njega su mediji povezivali sa budućom učesnicom, Lunom Đogani, koja je u prvoj sezoni ovog šou programa privukla veliku pažnju javnosti svojom ljubavnom vezom sa tada oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem. Lunin budući cimer otkrio je kakvo mišljenje ima o njoj i da li postoji mogućnost da se između njih nešto dogodi.

Ja Lunu ne poznajem, nikada je u životu nisam video, niti sam je pratio. Ne znam ni kako izgleda, znam na Instagramu ali ne mogu da se oslonim na to. Uživo kad je budem video, kad joj pružim ruku videćemo šta i kako - rekao je Vladimir.

Foto: Pink.rs

Iako je demantovao da ima bilo kakve veze sa Đoganijevom, on je istakao da se neće braniti ukoliko neka devojka u rijalitiju bude bacila oko na njega.

Nemam devojku, standardno sam slobodan. Ne znam šta se može desiti, ako se desi situacija da mi priđe gola devojka i skoči na mene, ne mogu da se obrukam. Završiš posao i ideš dalje, nismo ovde došli da morališemo. Naći će se valjda neka i za mene mučenika - naveo je Tomović.

Vladimir odlično poznaje neke svoje buduće cimere, za koje nije imao reči hvale, a nema sumnje da mu oni neće ostati dužni.

Ulaze ljudi sa kojim se ja nikako nisam slagao, onaj indijanac Bane Čolak, Brendon, mada njega sam dosta maltretirao, neću više da ga diram. Mada ne znači da oni sada neće da se pokaju i da me mole za oproštaj, a ja ću, naravno, da im oprostim - istakao je budući zadrugar.

PROČITAJTE JOŠ: OVO ĆE ZA NJU BITI HLADAN TUŠ! Mirko Gavrić oštar: Ne ulazim u 'Zadrugu' da bih ŠTITIO Lunu!

Večeras od 21 čas ne propustite početak rijalitija koji će oboriti sve rekorde glednanosti "Zadruge 2", samo na televiziji Pink.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'