AKTUELNO

Ostalo je još samo malo do početka najiščekivanijeg projekta u regionu.

Dugo očekivana druga sezona najspektakularnijeg rijalitija viđenog na našim prostorima, u koji se zaljubio ceo region, počinje za manje od 24 sata - sutra u 21 čas, što možete pratiti uživo na televiziji Pink.

Mnoga imena novih učesnika su poznata, a i neki od bivših stanara ovog rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti u regionu ne mogu da dočekaju da on ponovo počne.

Foto: RTV Pink

Jedan od njih je Milan Milošević, koji je ove noći posetio novoizgrađeni grad u Šimanovcima u kom će 24 sata biti snimano više od 45 novih učesnika.

Naime, poznati novinar, koji je u prvoj sezoni privukao veliku pažnju, snimio se u velelepnom Imaginarijumu, koji će sigurno sve ostaviti bez daha jer svako ko je kročio tamo ostao je zatečen pred onim što je video. On je taj snimak objavio na Instagramu u okviru storija, zbog čega su mnogi zaljučili da je nestrpljiv da šou počne, a kako je on već posetio ovo velelepno znanje, predvideo je i da će ova druga sezona definitivno nadmašiti prvu.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: TO ŠTO NE POKAZUJEM NE ZNAČI DA NE BOLI: Luna Đogani pred ulazak u 'ZADRUGU 2' poslala VAŽNU PORUKU, ovo vas neće ostaviti RAVNODUŠNIM! (FOTO)

Kako sve to izgleda videćemo već sutra, zato budite od 21 čas uz televeziju Pink i pratite rijaliti koji će definitivno pomeriti sve granice ovog formata.

Autor: V. T.

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'