AKTUELNO

Nakon što su suprotstavile mišljenja u emisiji "Pinkove zvezde", Dara Bubamara rešila je da se još jednom javno obrati pop pevačici Aleksandri Radović.

U današnjoj emisiji "Premijera - Vikend specijal" se prvi put nakon operacije slepog creva pojavila pred TV kamerama i pevačica Dara Bubamara, koja se, nakon priče o svom zdravstvenom stanju, osvrnula i na sukob koji je imala sa Aleksandrom Radović u "Pinkovim zvezdama".

Foto: Printscreen

Ona je istakla da protiv Aleksandre nema ništa, ali da je nakon sukobljavanja mišljenja došlo i do njihovog dugoočekivanog pomirenja.

- Ja sam samo nekoliko puta reagovala na Aleksandrinu priču, ali nemam apsolutno ništa protiv nje. Na kraju smo se i izmirile, i donekle smo se solidarisale. Pozdravljam Aleksandru  i, ne brini se, brzo se vraćam - kroz smeh je rekla Dara.

Foto: Printscreen

Zbog zdravstvenih problema bila je primorana da nakratko napusti crvenu stolicu, a na njeno mesto došla je Maja Nikolić, što Dara smatra odličnim potezom.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja nju stvarno volim i gotivim, malo je drčna, ali je ona odlična pevačica i baš je poštujem - rekla je Dara u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Radović

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#pevačica

'