AKTUELNO

Mladoj pevačici, svi očekuju, uopšte neće biti svejedno kada u "Zadruzi", u koju će se useliti sutra, bude ugledala svog bivšeg dečka.

Svi gledaoci televizije Pink s velikim nestrpljenjem iščekuju do sada neviđeni spektakl u najgledanijem rijalitiju koji će i ovoga puta oboriti sve rekorde i ispisati istoriju kada je svetska televizijska scena u pitanju, a ogromno ushićenje vlada i među zadrugarima.

Takmičari od juče stižu u karantin, a osmesi na njihovim licima govore o tome kolika im je čast što će biti deo impozantnog imaginarijuma Velikog šefa. Osim novih takmičara, koji se po prvi put susreću sa ovakvim izazovom, u Belu kuću ući će i bivši učesnik "Zadruge", Bane Čolak, ali ovoga puta sa svojom devojkom Zerinom Heco.

Foto: Pink.rs

Oni su vidno raspoloženi i spremni da započnu igru, a da li će njihova veza opstati kao što su najavljivali ili će pak neko pokušati da im stane na put, preostaje da sačekamo početak ovog neviđenog spektakla u četvrtak u 21h!

Foto: Pink.rs

Svi se, takođe, pitaju i kakva li će biti reakcija Pinkove zvezde Nadežde Biljić, koja je sa Čolakom imala kratkotrajnu ljubavnu romansu u prvoj sezoni "Zadruge". Nadežda, koja je u karantin stigla juče, živeće pod istim krovom sa bivšim dečkom Banetom i njegovom devojkom, a da li će doći do varnica ostaje da saznamo.

Foto:

S.K/K.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'