AKTUELNO

Zahuktava se atmosfera pred sutrašnji ulazak takmičara u "Zadrugu 2".

Pevač i muzički producent Mirko Gavrić je nekoliko nedelja pre nego što će postati učesnik "Zadruge 2" ozbiljno zaratio sa svojim budućim cimerima, sa kojima će u Beloj kući živeti narednih meseci.

Gavrić je otpočeo javni rat sa pevačicom Zoricom Marković, koju je optužio da je imala seks sa njegovim ocem, a na njegovom udaru našli su se i Miljana Kulić i Lepi Mića koje je, zajedno sa Zoricom, u više navrata prozivao putem društvenih mreža. Isto čine i njegovi verni fanovi, koji su ovaj put napravili montažu crtaća "Teletabisi", gde su Teletabisima (u pežorativnom smislu) predstavljeni Mirkovi protivnici Zorica, Miljana i Mića, dok je Mirko sunce koje se njima igra.

Vreme je da igrica počne, igračke su tu - napisale su "Gavrićke", Mirkove obožavateljke i administratorke njegove zvanične fan stranice. Nema sumnje da će ovaj snimak dodatno podići tenziju i do nervnog sloma dovesti Zoricu, Miljanu i MIću, samo dan pred ulazaka u "Zadrugu", a kako će posle svega izgledati njihov prvi susret u TV imaginarijumu ostaje da vidimo sutra u 21 sat na Televiziji Pink.

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'