AKTUELNO

Njen prijatelj se dobro spremio da gledaoce podseti na stvari koje su mnogi zaboravili!

Najveći projekat u istoriji rijalitija "Zadruga 2" počeće sa emitovanjem u četvrtak, 6. septembra na kanalu RTV Pink, a budući učesnici danas su pristigli u karantin.

Foto: Pink.rs

Bivša i buduća zadrugarka, pevačica Nadežda Biljić, otkrila je tom prilikom šta zaista misli o Luni Đogani i pevaču Slobodanu Radanoviću.

Foto: Pink.rs

Pevačica je za portal Pink.rs izjavila da je sa Lunom ostala u korektnom odnosu i da je neće napadati tokom boravka u Zadruzi 2.

Nadam se da se Luna više neće zaljubljivati. Ja nju ne krivim. Smatram da se devojka samo zaljubila. Mi smo ostale u korektnim odnosima, čak smo snimile i zajednički stori. Nemamo nikavih problema. Ja neću nikoga napadati - rekla je Nadežda za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, Nadežda je ušla u Zadrugu kao Slobina drugarica ali su tokom boravka u rijalitiju svoje prijateljstvo prekinuli usled niza nesuglasica, zbog čega je pevačica naglasila da u Zadrugu 2 ulazi njin najbolji prijatelj Mirko Gavrić koji će sve podsetiti šta je zapravo istina. Takođe, rekla je i kako Slobi želi sve najbolje, ali je i mnogima dala do znanja da mu nije oprostila to što je njenom tadašnjem vereniku Mikiju Đuričiću rekao da su njih dvoje bili u vezi.

Foto: Printscreen Instagram

Ulazi moj najbolji prijatelj Mirko Gavrić. On će malo nekima da osveži pamćenje. Mislim konkretno na Slobu. Ja mu želim sve najbolje, samo me interesuje kako je mogao Mikiju da kaže da je bio sa mnom, a video me je tri puta u životu. Ali dobro, on je sada velika zevzda - rekla je Nadežda za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Ono što su mnogi komentarisali je da ova sezona rijalitija zaista obećava i da se može očekivati neočekivano, a šta će se dešavati od 6. septembra u impresivnom gradu nadomak Beograda ostaje nam da vidimo.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PINK.RS U KARANTINU! Dok neki obećavaju se*s pred kamerama, drugi su došli bez stvari, a evo ko je dodatno bio PRETREŠEN! (VIDEO)

Autor: S. K./ K. K.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'