AKTUELNO

'Zadruga 2' počinje u četvrtak 6. septembra od 21 sat, a ekipa portala Pink.rs ekskluzivno je ušla u sobe budućih zadrugara, koji su trenutno u karantinu.

Učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" danas su se uselili u karantin, gde će boraviti sve do 6. septembra kada počinje šou svetskih razmera. Ekipa portala Pink.rs imala je priliku da uđe u sobe gde učesnici borave.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Svi oni smešteni su u odvojenim sobama, bez mobilnih telefona, u jednoj vili u blizini Beograda. Foto model Marija Marinković rekla nam je da je veoma uzbuđena pred ulazak u "Zadrugu 2".

Slobodna sam, nemam dečka. Odnos pred kamerama, pa nikad ne reci nikad. Treba momak da bude svoj, fizički stav je bitan, mora da bude samostalan. Upoznala sam se sa nekim zadrugarima, neke znam od ranije. Mislim da ću se lepo snaći u Zadruzi, uzbuđena sam, sve je to novo za mene - rekla nam je Marija.

Foto: Pink.rs

U sobi koja se nalazi pored Marijanine zatekli smo pevača Sava Perovića kako uživa u reprizi emisije "Zadruga - Narod pita" gde je gostovala bivša zadrugarka Teodora Džehverović za koju je imao samo reči hvale, a nama je otkrio da je veoma emotivna ličnost.

Foto: Pink.rs

Verovatno ću biti kao Anđelo, on je plakao, mislim da ću ovoga puta to biti ja. Sada su me malo emocije udarile. Generalno sam emotivan. Svašta od mene možete očekivati. Verovatno ću imati nekih histeričnih momenata, da vrištim, da plačem i ostalo... Ja nisam najavljivao seks pred kamerama, samo su me to pitali, ali logično je da se ispraznim za 10 meseci - izjavio je Savo Perović za Pink.rs.

U sobi pevača Nikole Bokuna zatekli smo obezbeđenje koje je dodatno pretresalo njegove stvari posle čega nam je rečeno da je ovaj budući zadrugar poneo samo one stvari koje su dozvoljene za unošenje u karantin i "Zadrugu 2".

Foto: Pink.rs

Završavamo sve pripreme sa stvarima. Ulazim u Zadrugu, nemam tremu, nisam neki tremaroš, skroz sve opušteno. Sve su mi pretresli. Ne znam da li su našli nešto što ne treba, tu su neke porodične fotografije samo. Fotografije porodice. Ja sam dobar dečko - rekao je Nikola Bokun.

Foto: Pink.rs

U "Zadrugu 2" ulazi i Pinkova zvezda, inače sin glumca Branislava Petruševića Petrućija, Marko, koji je izjavio da od njega možemo svašta očekivati, pa čak i skandal koji ga može dovesti u žižu javnosti. Takođe je dodao i šta mu je otac poručio pre ulaska.

Foto: Pink.rs

Rekao mi je: "Nemoj da me obrukaš". On zna kako mogu da ga obrukam, pa nešto da ga prozivam. Ne bih ga prozivao loše, na finjaka onako... Mislim da može da se desi neki skandal - rekao je Marko za Pink.rs.

Nadežda Biljić u karantin je stigla pravo iz noćnog provoda, stvari nije ponela, tako da jedino ispred njene sobe nismo mogli da zateknemo kofere i kese. Pevačica koju ste gledali i u prvoj sezoni "Zadruge" kaže da će joj mama uskoro doneti garderobu.

Foto: Pink.rs

Pravo iz kafane u karantin. Pravili smo oproštajnu žurku, bilo je ludo. Ništa nisam ponela. Mama će doneti. Rekla sam da više neću da nosim gaće, da ih ne bih izgubila. Uzbuđena sam. Ja napolju imam simpatiju. Nismo zajedno, ali imam simpatiju. Seksa neće biti u Zadruzi 2. Što se mene tiče, videli ste sve, nema više. Jesam li se barem dobro pokazala? To je bitno! Da se barem nisam obrukala - kroz smeh kaže Nadežda.

Foto: RTV Pink

Nadežda Biljić je za Pink.rs istakla da će sa Lunom Đogani biti u dobrim odnosima, kao i da u "Zadrugu 2" ulazi njen dobar prijatelj koji je rođen istog dana kada i ona, Mirko Gavrić koji će, kako Biljićeva smatra, mnogima osvežiti pamćenje, da je dobila veliku podršku od bivšeg partnera Mikija Đuričića, ali za Slobu Radanovića nije imala tako lepe reči.

Foto: Pink.rs

Ušli smo i u sobu Tome Panića, koji je spreman da po drugi put uđe u Belu kuću, a nama je nešto više rekao o svojoj bivšoj verenici koja će takođe narednih meseci živeti sa njim.

Ma neka je ona živa i zdrava. Eto. Borićemo se unutra, pa ćemo da vidimo. Ja imam jednu simpatiju napolju. Puštam kosu, neću da se šišam iz tog razloga, a čim se budem ošišao, znajte da mi se u Zadruzi neko sviđa - iskren je bio Toma za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Učesnica "Zadruge 2" Rebeka Popović rekla nam je da je na svoj rođendan ušla u karantin, a mi smo je zatekli kako crta. Za Pink.rs Rebeka je izjavila da je veoma uzbuđena, dok nam je njena nova cimerka Ramona Beganović istakla da je u hladnim odnosima sa Bojanom Gaćešom i to sve zbog svoje drugarice. Njih dvoje živeće zajedno u "Zadruzi 2" narednih meseci.

Foto: Pink.rs

Bojan Gaćeša nije moj dečko. Nismo u dobrim odnosima. Nismo u svađi, ja protiv njega nemam ništa... To je zbog moje drugarice, nešto sve počinje da priča, a ništa ne dovršava - rekla je Ramona.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledalo kada je ekipa portala Pink.rs posetila nove zadrugare u karantinu.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'